Bedrijfsvideo laten maken in Den Haag

Wat doet jouw bedrijf? Laat het zien met video! De mogelijkheden én de voordelen van bedrijfsvideo’s zijn eindeloos. Best in Beeld is jouw partner in crime voor het maken van een bedrijfsvideo in (de buurt van) Den Haag. Ervaar zelf de voordelen en de positieve feedback.

De voordelen en mogelijkheden van een bedrijfsfilm

Video’s zijn een krachtige vorm van marketing. Je kunt met woorden uitleggen wat je doet, maar een video is natuurlijk veel overtuigender. Zelf stop je in je tijdlijn toch ook vaker bij een filmpje dan bij een stuk tekst? Voor een video heb je altijd wel even tijd. En het is meer ontspannend dan lezen. Als bedrijf kun je daar gebruik van maken. Een aantal voordelen op een rijtje:

 • Met bewegend beeld trek je de aandacht
 • Je onderscheidt je van de concurrentie
 • Een beeld zegt meer dan 1000 woorden
 • Je schept een duidelijk beeld van je bedrijf
 • Resultaten met video zijn zichtbaarder in Google
 • Ook sociale media zijn dol op rijke content zoals video
 • Je kunt inspelen op de emotie van je klant
 • Een video is een ijzersterk onderdeel van je portfolio
 • Door te laten zien wie je bent, maak je je bedrijf persoonlijker
 • Een video op een landingspagina verhoogt de conversie
 • Je kunt de identiteit van je bedrijf goed in beeld brengen
 • Een tijdloze bedrijfsvideo is jaren inzetbaar
 • Video’s zijn een goed promotiemiddel voor diverse doelgroepen
 • Een bedrijfsfilm is de perfecte verhalenverteller
 • De toepassingen van video zijn enorm veelzijdig

De soorten bedrijfsvideo’s die je kunt laten maken

Of het nu gaat om zakelijk vloggen, een productvideo, een promotiefilm, een instructievideo, een bedrijfsfilm met presentator, een behind the scenes video, een event after movie of personeel werven met een vacature video: wij brengen jouw bedrijf in Den Haag het Best in Beeld! Hieronder vind je een korte uitleg van de verschillende soorten video’s die wij maken.

Bedrijfsvideo opnemen in Den Haag

Door jouw bedrijf in de spotlights te zetten, geef je een compleet en aansprekend beeld van je bedrijf, de interne cultuur én de oplossingen die jullie bieden. Door je medewerkers in de spotlight te zetten, voelt de kijker zich direct verbonden met jouw bedrijf.

Bedrijfsvideo met presentator

Staan jouw medewerkers liever niet in de spotlight? Dat hoeft ook niet! Een presentator van Best in Beeld brengt jouw bedrijf op een professionele manier in beeld. Afgewisseld met mooie sfeerbeelden zorgt dit voor een aantrekkelijk en professioneel eindresultaat.

Zakelijk vloggen

“We zouden ook iets moeten doen met vloggen”. Maar niemand heeft er zin in. Geen probleem. Of je nu zelf al een duidelijk beeld hebt bij welke boodschap je wilt overbrengen of nog niet helemaal: Best in Beeld helpt jou bij zakelijk vloggen.

Den Haag Video

De soorten bedrijfsfilms die je kunt laten maken

Best in Beeld is gespecialiseerd in bedrijfsvideo’s met presentator en zakelijk vloggen. Maar ook voor andere soorten videocontent ben je bij ons aan het juiste adres.

Bedrijfsvideo (met presentator), promotievideo

Hoe leg je uit dat jouw bedrijf bijzonder is? Door jouw bedrijf in de spotlight te zetten, geef je een compleet en aansprekend beeld van je bedrijf. Dit kun je zelf doen, of je zet een professionele presentator in. Onze presentator kan jouw verhaal geheel zelf vertellen, of jouw medewerkers interviewen en dat in beeld brengen. Afgewisseld met mooie sfeerbeelden maken we er een tv-waardige video van die je op verschillende manieren kunt inzetten.

Zakelijk vloggen

Ook voor zakelijk vloggen geldt dat je je alleen door ons kunt laten begeleiden in het proces, of dat je gebruik maakt van één van onze bedrijfsvloggers. Of je nu zelf al een duidelijk beeld hebt bij welke boodschap je wilt overbrengen of nog niet helemaal: Best in Beeld heeft alles in huis om jouw zakelijke vlog tot een succes te maken.

bedrijfsvideo den haag

Voorbeelden

Personeel werven met een vacature video

Zeker weten dat je de juiste kandidaat aan de haak slaat? Best in Beeld helpt je graag met het filmen en monteren van jouw recruitment video’s. Zo doe jij ook met gemak aan effectieve employment branding.

Productvideo

Een goede productvideo laat jouw product van alle kanten zien. Uitleggen hoe je product werkt, was nog nooit zo gemakkelijk. Je klant weet direct wat hij of zij in huis haalt. Van kleine tot enorm grote producten, wij brengen ze het Best in Beeld.

Video van je evenement in Den Haag

Als je hard werkt om van je evenement een succes te maken, wil je de resultaten natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden. Met een aftermovie kun je altijd terugblikken op de ervaring. En voor het volgende evenement heb je alvast een mooie marketingtool achter de hand.

Behind the scenes video

Door potentiële klanten een kijkje achter de schermen te geven, zorg je voor klantenbinding, vertrouwen en zichtbaarheid. Behind the scenes video’s zijn een krachtige vorm van marketing. Zijn we niet allemaal nieuwsgierig naar wat er achter de schermen gebeurt?

Promotievideo

Hoe leg je uit dat jouw bedrijf bijzonder is? Hoe zorg je ervoor dat je doelgroep zonder twijfel met jou in zee wil gaan? Met een promotievideo! Zorg ook voor dat wow-gevoel. Wat wil jij promoten? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Instructievideo

Sommige producten hebben wat extra toelichting nodig, en dat leg je handiger uit in beeld dan in tekst. Met een video tutorial doe je dit in een handomdraai én krijg je de kans om je als expert te positioneren.

Ben je al overtuigd? Neem dan snel contact op. En uiteraard kunnen wij ook gewoon een video voor je maken als je niet in Den Haag gevestigd bent!

De beste bedrijfsvideo in 6 stappen

Kennismaking

Wie zijn jullie? Wie zijn wij? En wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Offerte

We maken een best plan voor de beste prijs.

Script

Na goed overleg schrijven wij een script uit, op papier is de video er al!

Filmen

Stilte op de set en....Actie!

Monteren

Wij sluiten ons een paar dagen op en komen vervolgens met een fantastisch eindresultaat.

Verspreiden

De video's worden op maat opgeleverd voor ieder gewenst kanaal. Ook kan Best In Beeld helpen met betaalde promotie van de video's op Social Media.

5/5
Google Reviews van onze klanten
HACO WONEN & SLAPEN
HACO WONEN & SLAPEN
Jelle Lancee
Read More
Ferry is een commerciële en creatieve 1000 poot! Je geeft hem een paar woorden en bouwt zelf alles van A tot Z hier om heen. Niets is te gek!
SMMART
SMMART
Adrian Kuipers
Read More
Werk al jaren met Ferry samen op meerdere vakgebieden. Het is altijd een genot om met hem te mogen werken en ik beveel hem ook absoluut aan als het gaat om presentatie en video.
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
Corine Pronk
Read More
Wij werken sinds een aantal jaren samen met Ferry en dat bevalt prima. Zijn vakkundigheid en enthousiaste houding maakt hem een topper. Ook is het prettig dat hij altijd snel kan schakelen.
cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt. Meer informatie.