Videograaf inhuren uit het Westland

Wil jij jouw Westlandse bedrijf in de schijnwerpers zetten? Met bewegend beeld jouw organisatie naar een hoger level tillen? Met de vele soorten bedrijfsvideo’s die de videograaf van Best in Beeld voor jou kan maken, word jij het best bekeken bedrijf in het Westland.

De voordelen van videomarketing

Best in Beeld helpt je met creatieve ideeën, we maken de scripts, we filmen én we kunnen als de beste presenteren. Uiteraard monteren we de video’s ook en draaien we onze hand er niet voor om, om jouw video’s te publiceren op alle door jou gewenste kanalen. Oftewel: een videomarketing strategie van A tot Z geregeld. Maar waarom zou je überhaupt een video willen? Omdat videomarketing veel voordelen heeft. Welke? Let op: daar komen ze.

1. Beter vindbaar op het internet 

Het is een feit, video’s worden beter gevonden op het internet dan teksten. Video’s worden namelijk niet alleen getoond in de gewone zoekresultaten van Google, maar ook in de speciale videoresultaten van Google én de zoekresultaten van YouTube. Zo heeft jouw content meer kans om gevonden te worden, ook lokaal zoals in het Westland. En je kent het van jezelf vast ook wel: je klikt sneller op iets als er een icoon van een video bij staat. Het is niet voor niets dat YouTube in Nederland na Google de populairste zoekmachine is. Onder jongeren is YouTube zelfs zoekmachine nummer één. Dat geeft stof tot nadenken.

2. Met videomarketing hoger scoren in Google

Mensen zijn visueel ingesteld. Ze kijken liever een filmpje dan dat ze een tekst lezen. Jij niet? Okee, er zijn ook mensen die liever lezen, maar door video’s op te nemen in je blogs, bedien je beide soorten mensen! Belangrijk, want uit onderzoek blijkt dat bezoekers langer op je website blijven als je video’s hebt. En door die langere bezoektijd scoort je website dus hoger in Google. Maar ook als je korte filmpjes toont, scoor je al beter in de zoekmachines. Simpelweg door het feit dat je verschillende soorten content hebt.

 

3. Met videomarketing leukere content op social media

Het maakt niet uit welke social media je gebruikt: er is video te zien. LinkedIn, Instagram, Twitter, TikTok, Facebook, Snapchat. Welk social media jouw doelgroep ook gebruikt, video doet het goed. Daarmee heb je dus veel mogelijkheden om jouw bedrijf mooi in beeld te brengen. Bovendien kun je een bedrijfsvideo ook altijd opknippen in kleine stukjes. Micro-videocontent om op je social media te delen. Hiermee bereik je een groot publiek en heb je veel impact.

westland video

De soorten bedrijfsfilms die je kunt laten maken

Best in Beeld is gespecialiseerd in bedrijfsvideo’s met presentator en zakelijk vloggen. Maar ook voor andere soorten videocontent ben je bij ons aan het juiste adres.

Bedrijfsvideo (met presentator), promotievideo

Hoe leg je uit dat jouw bedrijf bijzonder is? Door jouw bedrijf in de spotlight te zetten, geef je een compleet en aansprekend beeld van je bedrijf. Dit kun je zelf doen, of je zet een professionele presentator in. Onze presentator kan jouw verhaal geheel zelf vertellen, of jouw medewerkers interviewen en dat in beeld brengen. Afgewisseld met mooie sfeerbeelden maken we er een tv-waardige video van die je op verschillende manieren kunt inzetten.

Zakelijk vloggen

Ook voor zakelijk vloggen geldt dat je je alleen door ons kunt laten begeleiden in het proces, of dat je gebruik maakt van één van onze bedrijfsvloggers. Of je nu zelf al een duidelijk beeld hebt bij welke boodschap je wilt overbrengen of nog niet helemaal: Best in Beeld heeft alles in huis om jouw zakelijke vlog tot een succes te maken.

bedrijfsvideo westland

Voorbeelden

Productvideo, instructievideo

Een goede productvideo laat jouw product van alle kanten zien. Uitleggen hoe je product werkt, was ook nog nooit zo gemakkelijk. Sommige producten hebben wat extra toelichting nodig, en dat leg je makkelijker uit in beeld dan in tekst. Met een video tutorial doe je dit in een handomdraai en laat je gelijk zien dat je expert bent in jouw vakgebied. Van kleine tot enorm grote producten, onze cameraman brengt ze het best in beeld.

Event after movie, behind the scenes video

Met een video van je evenement heb je altijd een tastbaar resultaat in handen, ook als het event voorbij is. En zijn we niet allemaal nieuwsgierig naar wat er achter de schermen gebeurt? Met een event after movie én behind the scenes video heb je een prachtige marketing toolkit in handen voor je volgende event.

Personeel wervingsvideo

Als je nieuw personeel wilt werven, kun je natuurlijk alle bovenstaande bedrijfsfilms inzetten. Maar wil je het echt goed doen, laat dan een vacature video maken. Best in Beeld helpt je graag met het filmen en monteren van jouw recruitment video’s. Dan weet je zeker dat je de juiste kandidaat aan de haak slaat.

Hebben we je overtuigd? Neem dan snel contact op. En uiteraard kunnen wij ook gewoon een video voor je maken als je niet in het Westland gevestigd bent!

De beste bedrijfsvideo in 6 stappen

Kennismaking

Wie zijn jullie? Wie zijn wij? En wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Offerte

We maken een best plan voor de beste prijs.

Script

Na goed overleg schrijven wij een script uit, op papier is de video er al!

Filmen

Stilte op de set en....Actie!

Monteren

Wij sluiten ons een paar dagen op en komen vervolgens met een fantastisch eindresultaat.

Verspreiden

De video's worden op maat opgeleverd voor ieder gewenst kanaal. Ook kan Best In Beeld helpen met betaalde promotie van de video's op Social Media.

5/5
Google Reviews van onze klanten
HACO WONEN & SLAPEN
HACO WONEN & SLAPEN
Jelle Lancee
Read More
Ferry is een commerciële en creatieve 1000 poot! Je geeft hem een paar woorden en bouwt zelf alles van A tot Z hier om heen. Niets is te gek!
SMMART
SMMART
Adrian Kuipers
Read More
Werk al jaren met Ferry samen op meerdere vakgebieden. Het is altijd een genot om met hem te mogen werken en ik beveel hem ook absoluut aan als het gaat om presentatie en video.
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
Corine Pronk
Read More
Wij werken sinds een aantal jaren samen met Ferry en dat bevalt prima. Zijn vakkundigheid en enthousiaste houding maakt hem een topper. Ook is het prettig dat hij altijd snel kan schakelen.
cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt. Meer informatie.