Video diensten

Bedrijfsvideo's met presentator

Laat perfect zien wat je bedrijf doet met video! Zonder zelf in the picture te hoeven staan. Maak gebruik van onze alles in 1 videoproductie met professionele presentator.

Zakelijk vloggen

Geef op een moderne en speelse manier een kijkje in de dagelijkse gang van zaken binnen jouw bedrijf. Laat je door ons begeleiden of maak gebruik van 1 van onze bedrijfsvloggers.

Personeel wervings videos

Opzoek naar de ideale werknemer? Laat een verbluffende indruk achter met een video van jouw bedrijf en de betreffende functie. Met een goede vacature video ga je ze vinden!

Productvideo's

Een video  zegt zoveel meer dan tekst of een foto! Laat zien wat je verkoopt. Ideaal voor webshops, verkopers op bol.com of bijv makelaars & autodealers.

Event After movie

Een geweldige herinnering voor wie erbij was en een jaloersmakende indruk voor degene die het evenement gemist hebben. Laat ons jouw evenement vastleggen.

Bedrijfsvideo zelf presenteren

Laat de wereld zien wat voor producten of diensten jouw bedrijf verkoopt. En nog belangrijker: Laat zien hoe je dit doet. Wij zorgen dat jij Best In Beeld komt.

Promotievideo

Promoot jouw dienst, service of evenement met een aantrekkelijke video.  Wist je dat video’s veel beter scoren op social media dan tekst of foto’s? 

Instructievideo (tutorial)

Wie leest er nog een gebruiksaanwijzing? Je kijkt toch gewoon een tutorial! Is jouw bedrijf hier al op ingesteld? Leg jouw dienst of product uit in een video.

Behind The Scenes Video

Geef jouw klanten een kijkje achter de schermen met een behind the scenes video. Unieke content welke geweldig scoort op social media!

cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt. Meer informatie.