Aftermovie van evenement laten maken

Een evenement laten filmen is altijd een goed idee. Of je nu een congres, workshop, festival of ander evenement organiseert: een bijeenkomst is het visitekaartje van jouw organisatie. Het is een bijzondere ervaring die je jouw bezoekers cadeau doet en die nieuwe en bestaande klanten aan je kunnen binden. En als je hard werkt om van je event een succes te maken, wil je natuurlijk ook dat mensen er zo lang mogelijk over napraten, zodat je volgende keer nog meer mensen kunt verwelkomen! 

Een aftermovie van een evenement laten maken is de ideale manier om dat te bereiken, omdat het een creatieve manier is om de beste indruk van jouw evenement te geven. Ook als de kijker er zelf niet live bij aanwezig was, worden ze toch onderdeel van de beleving. 

Waarom een aftermovie van een event laten maken?

  • Gasten die bij je evenement aanwezig waren kunnen terugblikken op hun ervaring, en die met anderen delen
  • Nieuwe geïnteresseerden worden geprikkeld om volgende keer ook aanwezig te zijn
  • Met jouw aftermovie onderscheid je je van je concurrenten door je visitekaartje duidelijk in beeld te brengen
  • Algoritmen van sociale media hebben een voorkeur voor videocontent, dus met een aftermovie is jouw evenement nog beter zichtbaar.

 

Reporter op jouw evenement

Naast het filmen van jouw evenement kan je via Best In Beeld ook een razende reporter inzetten. Deze struint jouw evenement af gewapend met een camera en microfoon om bezoekers te vragen hoe zij jouw evenement ervaren. Deze toprecensies worden verwerk in de aftermovie en zullen kijkers zeker interesseren om de volgende keer ook naar jullie event te komen.

Waar je evenement ook is en hoe groot of klein je publiek ook mag zijn, Best in Beeld helpt je graag met het filmen en monteren van jouw event video. Laat ons onze jarenlange ervaring inzetten voor een verpletterende eerste indruk – of een reden om gauw bij je terug te komen!

aftermovie event evenement filmen

Voorbeeld

De beste bedrijfsvideo in 6 stappen

Kennismaking

Wie zijn jullie? Wie zijn wij? En wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Offerte

We maken een best plan voor de beste prijs.

Script

Na goed overleg schrijven wij een script uit, op papier is de video er al!

Filmen

Stilte op de set en....Actie!

Monteren

Wij sluiten ons een paar dagen op en komen vervolgens met een fantastisch eindresultaat.

Verspreiden

De video's worden op maat opgeleverd voor ieder gewenst kanaal. Ook kan Best In Beeld helpen met betaalde promotie van de video's op Social Media.

5/5
Google Reviews van onze klanten
SMMART
SMMART
Adrian Kuipers
Read More
Werk al jaren met Ferry samen op meerdere vakgebieden. Het is altijd een genot om met hem te mogen werken en ik beveel hem ook absoluut aan als het gaat om presentatie en video.