Bedrijfsvideo laten maken

Voor een goede eerste indruk krijg je nooit een tweede kans. Dat is natuurlijk een cliché, maar zeker online is het absoluut waar! Maar hoe zorg je ervoor dat jouw ideale klant meteen weet dat ze bij jou terecht kunnen? Met een goede bedrijfsvideo, natuurlijk. 

 

Door jouw bedrijf in de spotlights te zetten, geef je in maximaal een paar minuten een compleet en aansprekend beeld van je bedrijf, de interne cultuur én de oplossingen die jullie bieden. Allemaal op een manier waardoor de kijker zich direct verbonden voelt met jouw bedrijf.


De voordelen van een bedrijfsvideo laten maken:

 

  • Jouw bedrijf op jouw gewenste manier in beeld
  • Een duidelijke eerste indruk voor je ideale klant, medewerker en leverancier
  • Een creatieve manier om je te onderscheiden van je concurrentie
  • Algoritmen hebben een voorkeur voor bewegend beeld, dus ook op sociale media is jouw bedrijfsvideo beter zichtbaar dan andere content

Of je nu zelf een briljant idee hebt om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten of liever met ons meedenkt: Best in Beeld helpt je graag om van jouw bedrijfsvideo een tv-waardige productie te maken. 

 

We regelen een professioneel camerateam, een editor die samen met jou je bedrijfsvideo vormgeeft, en als je dat wilt een ervaren presentator / interviewer – uiteraard zonder podiumvrees 😉 We werken ook samen met verschillende zakelijke vloggers die jouw bedrijfsvideo kunnen presenteren, om te zorgen voor een extra goede eerste indruk.

 

Wij maken jouw bedrijfsvideo pakkend


Je bedrijfsvideo maken we zo pakkend mogelijk. Dat doen we niet alleen door bij jou op locatie te filmen, maar ook door een voice-over die bij jouw bedrijf past, het interviewen van jou en je medewerkers en het schieten van sfeerbeelden. Zo zorgen we er samen voor dat we direct jouw boodschap overbrengen.

 

Ben je enthousiast geworden? Top, wij ook! Neem vooral contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijfsvideo te bespreken.

bedrijfsvideo laten maken

Voorbeelden

De beste bedrijfsvideo in 6 stappen

Kennismaking

Wie zijn jullie? Wie zijn wij? En wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Offerte

We maken een best plan voor de beste prijs.

Script

Na goed overleg schrijven wij een script uit, op papier is de video er al!

Filmen

Stilte op de set en....Actie!

Monteren

Wij sluiten ons een paar dagen op en komen vervolgens met een fantastisch eindresultaat.

Verspreiden

De video's worden op maat opgeleverd voor ieder gewenst kanaal. Ook kan Best In Beeld helpen met betaalde promotie van de video's op Social Media.

5/5
Google Reviews van onze klanten
HACO WONEN & SLAPEN
HACO WONEN & SLAPEN
Jelle Lancee
Read More
Ferry is een commerciële en creatieve 1000 poot! Je geeft hem een paar woorden en bouwt zelf alles van A tot Z hier om heen. Niets is te gek!
SMMART
SMMART
Adrian Kuipers
Read More
Werk al jaren met Ferry samen op meerdere vakgebieden. Het is altijd een genot om met hem te mogen werken en ik beveel hem ook absoluut aan als het gaat om presentatie en video.
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
Corine Pronk
Read More
Wij werken sinds een aantal jaren samen met Ferry en dat bevalt prima. Zijn vakkundigheid en enthousiaste houding maakt hem een topper. Ook is het prettig dat hij altijd snel kan schakelen.
cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt. Meer informatie.