Behind the scenes video laten maken

Zijn we niet allemaal nieuwsgierig naar wat er achter de schermen gebeurt? Achter de coulissen, in de keuken, op kantoor, in het lab? Je kunt het nu allemaal aan je klanten laten zien met een behind the scenes video. Succes gegarandeerd.

4 Voordelen van een behind the scenes video

Door potentiële klanten een kijkje achter de schermen te geven, betrek je ze echt bij je merk. Behind the scenes video’s zijn daardoor een krachtige vorm van marketing. Ze zorgen voor klantenbinding, vertrouwen en zichtbaarheid. En: het hoeft niet duur te zijn.

1. Klantenbinding

Mensen zijn nieuwsgierige wezens. En ze willen vermaakt worden. Je kent het wel, even een filmpje kijken, ben je zo weer 5 filmpjes en een half uur verder. Met een mooie behind the scenes video speel je hierop in. Je hoofddoel is niet verkopen, maar vermaken. Je geeft laagdrempelig inkijk in wat je doet. Een blooper hier, een grapje daar. Maar ondertussen zit er natuurlijk altijd een boodschap in.

2. Vertrouwen

Professionele bedrijfsfilms wekken vertrouwen. En met een behind the scenes video biedt je ook nog eens een uniek kijkje achter de schermen. Met een professionele achter de schermen video heb je dus helemaal een ijzersterk communicatiemiddel in handen. Want we zijn allemaal benieuwd naar hoe iets gemaakt is. Wil je je klanten laten zien hoe jullie tot zulke mooie resultaten komen? Wij regelen het voor je.

3. Zichtbaarheid

Een behind the scenes film is een ideaal promotiemiddel. Een dergelijke video is bovendien tijdloos en wordt simpelweg onderdeel van je portfolio. Het is een goede marketingtool om je klanten kennis te laten maken met je aanbod of diensten. En weet je, je kunt een achter de schermen video ook opknippen in meerdere kleine deelbare video’s. Zulke mini afleveringen zijn perfect voor het delen op de sociale media. Instant zichtbaarheid.

4. Niet duur

Als je kijkt naar de eerste drie voordelen, is het duidelijk dat de kosten een professionele behind the scenes video waard zijn. Maar vooral als je door ons al een andere video laat maken, zoals een bedrijfsvideo met presentator, een productvideo of een promotiefilm, is een behind the scenes video een mooie extra. Je kunt deze video namelijk gemakkelijk tussendoor opnemen, want er wordt toch al gefilmd! Zo sla je twee vliegen in één klap.

Wanneer mag Bestinbeeld een kijkje komen nemen achter jouw schermen? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Behind the scenes video laten maken

Voorbeelden

De beste bedrijfsvideo in 6 stappen

Kennismaking

Wie zijn jullie? Wie zijn wij? En wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Offerte

We maken een best plan voor de beste prijs.

Script

Na goed overleg schrijven wij een script uit, op papier is de video er al!

Filmen

Stilte op de set en....Actie!

Monteren

Wij sluiten ons een paar dagen op en komen vervolgens met een fantastisch eindresultaat.

Verspreiden

De video's worden op maat opgeleverd voor ieder gewenst kanaal. Ook kan Best In Beeld helpen met betaalde promotie van de video's op Social Media.

5/5
Google Reviews van onze klanten
HACO WONEN & SLAPEN
HACO WONEN & SLAPEN
Jelle Lancee
Read More
Ferry is een commerciële en creatieve 1000 poot! Je geeft hem een paar woorden en bouwt zelf alles van A tot Z hier om heen. Niets is te gek!
SMMART
SMMART
Adrian Kuipers
Read More
Werk al jaren met Ferry samen op meerdere vakgebieden. Het is altijd een genot om met hem te mogen werken en ik beveel hem ook absoluut aan als het gaat om presentatie en video.
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
Corine Pronk
Read More
Wij werken sinds een aantal jaren samen met Ferry en dat bevalt prima. Zijn vakkundigheid en enthousiaste houding maakt hem een topper. Ook is het prettig dat hij altijd snel kan schakelen.
cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt. Meer informatie.