Instructievideo (tutorial) laten maken

Wanneer heeft jouw bedrijf een instructievideo of tutorial nodig?

Je bent als ondernemer natuurlijk trots op het product of de dienst die je aanbiedt. Maar sommige producten hebben nu eenmaal wat extra toelichting nodig, en dat leg je handiger uit in beeld dan in tekst. En daarnaast heb je ook nog eens kennis in huis die je vast graag met je doelgroep wilt delen. Jij bent namelijk dé expert in jouw vakgebied.

Hoe doe je dat het beste? Door een instructievideo te laten maken, natuurlijk! 

De voordelen van instructievideo’s laten maken

Net als dat een foto meer dan 1000 woorden zegt, kan een goede video dat al helemaal. Ze helpen je klant verder. Een goede instructievideo laat bijvoorbeeld zien hoe ze een bepaald product het beste gebruiken. Of dit nu gaat om klusproducten, een slimme gadget, een online platform of beautyproducten. Een instructievideo is relevant voor allerlei verschillende branches! 

Daarnaast geven video tutorials jou de kans om je van je meest kundige kant te laten zien, terwijl je ook nog eens beter zichtbaar bent op sociale media. Kortom, de belangrijkste redenen om instructievideo’s in te gaan zetten op een rij:

  • Je voegt direct waarde toe voor je klant, door dingen uit te leggen die voor hen relevant zijn
  • Instructievideo’s zijn een uitstekende manier om te laten zien dat je kennis van zaken hebt

  • Je benadert jouw (potentiële) klant op een persoonlijke manier 

  • Algoritmen op sociale media hebben een voorkeur voor videocontent, waardoor jouw instructievideo nog beter zichtbaar en vindbaar wordt.

Tutorials of instructievideo van Best In Beeld

Het nut van dit soort content is duidelijk, maar hoe gaat het in zijn werk op zo’n instructievideo te (laten) maken? Daar helpt Best in Beeld je graag bij. Of je nu het liefst zelf je product of dienst uitlegt of dat liever door iemand anders laat doen, wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw tutorial ultiem tot zijn recht te laten komen. 

We hebben namelijk naast een professionele videocrew ook presentatoren in huis, die graag samen met jou aan de slag gaan om je boodschap zo over te brengen dat je ideale klant niet anders kan dan geïnspireerd raken. Mogen we met je meedenken? Maak nu een afspraak!

Instructievideo tutorial laten maken

Voorbeelden

De beste bedrijfsvideo in 6 stappen

Kennismaking

Wie zijn jullie? Wie zijn wij? En wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Offerte

We maken een best plan voor de beste prijs.

Script

Na goed overleg schrijven wij een script uit, op papier is de video er al!

Filmen

Stilte op de set en....Actie!

Monteren

Wij sluiten ons een paar dagen op en komen vervolgens met een fantastisch eindresultaat.

Verspreiden

De video's worden op maat opgeleverd voor ieder gewenst kanaal. Ook kan Best In Beeld helpen met betaalde promotie van de video's op Social Media.

5/5
Google Reviews van onze klanten
HACO WONEN & SLAPEN
HACO WONEN & SLAPEN
Jelle Lancee
Read More
Ferry is een commerciële en creatieve 1000 poot! Je geeft hem een paar woorden en bouwt zelf alles van A tot Z hier om heen. Niets is te gek!
SMMART
SMMART
Adrian Kuipers
Read More
Werk al jaren met Ferry samen op meerdere vakgebieden. Het is altijd een genot om met hem te mogen werken en ik beveel hem ook absoluut aan als het gaat om presentatie en video.
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
Corine Pronk
Read More
Wij werken sinds een aantal jaren samen met Ferry en dat bevalt prima. Zijn vakkundigheid en enthousiaste houding maakt hem een topper. Ook is het prettig dat hij altijd snel kan schakelen.
cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt. Meer informatie.