Promotievideo laten maken

Waarom een promotievideo zinvol is? Als ondernemer ben je natuurlijk trots op je bedrijf. Je levert een product of dienst, misschien zelfs wel allebei, en wéét dat je waarde toevoegt voor je klanten. Maar hoe breng je dat wow-gevoel het beste over? Hoe leg je uit dat juist jij bijzonder bent, en je doelgroep zonder twijfel met jou in zee moet?

Dat doe je bijvoorbeeld met een promotievideo. Als je een promotievideo laat maken, kun je een of meerdere aspecten van je bedrijf, product en dienst belichten zodat je boodschap zo creatief, persoonlijk en inspirerend mogelijk overkomt. Of misschien heb je wel een ijzersterk idee voor een aankomende korting of andere actie?

De voordelen van een promotievideo op een rij

  • Jouw bedrijf, product of dienst helder en inspirerend in beeld
  • Je ideale klant weet meteen waarom juist jij waarde toevoegt
  • Bewegend beeld doet het beter dan alle andere soorten content op sociale media, omdat algoritmen videocontent ‘voortrekken’ in de feeds van je volgers
  • Een goede promotiefilm is niet alleen inzetbaar op je sociale media en website, maar ook voor bijvoorbeeld op social en online adverteren!

Wil je ook een promotievideo laten maken? Natuurlijk helpt Best in Beeld je daar graag bij. Onze jarenlange ervaring en expertise verzekert je van een resultaat dat gegarandeerd indruk maakt. Een doeltreffende promofilm hoeft niet duur te zijn!
Neem vooral contact op, zodat we samen met jou naar je idee, een scherpe prijs en het ideale totaalplaatje kunnen kijken.

promotievideo laten maken

Voorbeelden

De beste bedrijfsvideo in 6 stappen

Kennismaking

Wie zijn jullie? Wie zijn wij? En wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Offerte

We maken een best plan voor de beste prijs.

Script

Na goed overleg schrijven wij een script uit, op papier is de video er al!

Filmen

Stilte op de set en....Actie!

Monteren

Wij sluiten ons een paar dagen op en komen vervolgens met een fantastisch eindresultaat.

Verspreiden

De video's worden op maat opgeleverd voor ieder gewenst kanaal. Ook kan Best In Beeld helpen met betaalde promotie van de video's op Social Media.

5/5
Google Reviews van onze klanten
HACO WONEN & SLAPEN
HACO WONEN & SLAPEN
Jelle Lancee
Read More
Ferry is een commerciële en creatieve 1000 poot! Je geeft hem een paar woorden en bouwt zelf alles van A tot Z hier om heen. Niets is te gek!
SMMART
SMMART
Adrian Kuipers
Read More
Werk al jaren met Ferry samen op meerdere vakgebieden. Het is altijd een genot om met hem te mogen werken en ik beveel hem ook absoluut aan als het gaat om presentatie en video.
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
Corine Pronk
Read More
Wij werken sinds een aantal jaren samen met Ferry en dat bevalt prima. Zijn vakkundigheid en enthousiaste houding maakt hem een topper. Ook is het prettig dat hij altijd snel kan schakelen.
cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt. Meer informatie.