Vacature video laten maken

Als je op zoek bent naar een toekomstige collega, wil je natuurlijk de beste indruk maken. Niet alleen om jouw bedrijf goed in de schijnwerpers te zetten, maar ook om duidelijk te maken waar je naar op zoek bent. En, niet in de laatste plaats: naar wie. Een vacature video helpt je om precies die boodschap op een creatieve en persoonlijke manier over te brengen. Zodat je zeker weet dat je de juiste kandidaat aan de haak slaat! 

 

 

De voordelen van vacature video’s laten maken op een rij

  • Een persoonlijke manier om uit te leggen waar jouw bedrijf voor staat met een kijkje achter de schermen bij jou op kantoor
  • Een wervingsvideo voor nieuw personeel legt een kandidaat in jouw eigen woorden uit waar je naar op zoek bent 
  • Voor de kandidaat is het na het zien van een recruitment video direct helder of ze bij je passen!

Kortom, met een goede vacature video vind je de juiste kandidaat sneller dan wanneer je alleen een vacaturetekst verspreidt op platformen als Monserboard of Indeed. Of misschien wil je die tekst straks helemaal niet meer 😉 

 

 

Laat Best in Beeld je recruitment video maken

Best in Beeld helpt je graag met het filmen en monteren van jouw recruitment video’s. Samen gaan we aan de slag met wie jouw ideale collega is, wat deze in huis moet hebben en hoe we hem of haar kunnen verleiden om zo snel mogelijk te solliciteren. Want employment branding kan heel leuk en enorm effectief zijn, zeker met een creatieve, representatieve wervingsvideo die jouw bedrijf laat zien zoals het is!

vacature video personeelswerving Recruitment

Video

De beste bedrijfsvideo in 6 stappen

Kennismaking

Wie zijn jullie? Wie zijn wij? En wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Offerte

We maken een best plan voor de beste prijs.

Script

Na goed overleg schrijven wij een script uit, op papier is de video er al!

Filmen

Stilte op de set en....Actie!

Monteren

Wij sluiten ons een paar dagen op en komen vervolgens met een fantastisch eindresultaat.

Verspreiden

De video's worden op maat opgeleverd voor ieder gewenst kanaal. Ook kan Best In Beeld helpen met betaalde promotie van de video's op Social Media.

5/5
Google Reviews van onze klanten
HACO WONEN & SLAPEN
HACO WONEN & SLAPEN
Jelle Lancee
Read More
Ferry is een commerciële en creatieve 1000 poot! Je geeft hem een paar woorden en bouwt zelf alles van A tot Z hier om heen. Niets is te gek!
SMMART
SMMART
Adrian Kuipers
Read More
Werk al jaren met Ferry samen op meerdere vakgebieden. Het is altijd een genot om met hem te mogen werken en ik beveel hem ook absoluut aan als het gaat om presentatie en video.
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
Corine Pronk
Read More
Wij werken sinds een aantal jaren samen met Ferry en dat bevalt prima. Zijn vakkundigheid en enthousiaste houding maakt hem een topper. Ook is het prettig dat hij altijd snel kan schakelen.
cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt. Meer informatie.