Bedrijfsvideo met presentator

Laat perfect zien wat je bedrijf doet met video!

Zonder zelf in the picture te hoeven staan...

Wil je een gepresenteerde bedrijfsvideo laten maken maar wil je zelf niet voor de camera presenteren? En durft of kan je personeel dit ook niet goed? Wij kunnen ons dit best voorstellen. Presenteren voor een camera is immers gewoon een vak en kan een bedrijfsvideo maken of breken.

Door gebrek aan een presentator wordt er vaak gekozen voor een bedrijfsvideo met uitsluitend sfeerbeelden. Je kent deze bedrijfsvideo’s vast wel. Deze zien er schitterend uit maar zijn stiekem toch een beetje saai. Door een gebrek aan een presentator of uitsluitend een voiceover is een dergelijke bedrijfsvideo erg onpersoonlijk.

Door gebruik  te maken van een professionele presentator kan het verhaal van jouw bedrijf perfect verteld worden. Een goede presentator weet met de juiste looks, intonatie en humor de kijker te interesseren en zijn aandacht vast te houden Afgewisseld met professionele sfeerbeelden resulteert dit in een Tv-waardig eindresultaat.

Best in beeld is gespecialiseerd in het produceren van bedrijfsvideo’s inclusief presentator.

Hiermee ontzorgen we veel ondernemers en vertellen op een professionele wijze het verhaal van hun bedrijf. Ook kunnen we de rol van interviewer aannemen zodat jij of jouw personeel onder professionele begeleiding een verhaal perfect op beeld kan overbrengen.

Er zijn vele mogelijkheden om video in te zetten voor jouw bedrijf. Hieronder volgen een aantal voorbeelden.

video-presentator

Video

Video's die jouw bedrijf verder helpen

Algemene bedrijfsvideo

Laat de buitenwereld zien wat voor producten of diensten jouw bedrijf verkoopt. En nog belangrijker: Laat precies zien hoe je dit doet.

Productvideo

Een video  zegt zoveel meer dan tekst of een foto! Laat zien wat je verkoopt. Ideaal voor webshops maar ook makelaars, autodealers etc.

Personeel werving video

Opzoek naar de ideale werknemer? Laat een verbluffende indruk achter met een video van jouw bedrijf en de betreffende functie.

Filiaal video

Meerdere filialen? Laat de klant online alvast een kijkje nemen bij hun dichtstbijzijnde vestiging.

Bedrijfsvlog

Geef op een moderne en speelse manier een kijkje in de dagelijkse gang van zaken binnen jouw bedrijf. Laat je door ons begeleiden of maak gebruik van één van onze bedrijfsvloggers.

Event After Movie

Een geweldige herinnering voor wie erbij was en een jaloersmakende indruk voor degene die het evenement gemist hebben.

De beste bedrijfsvideo in 6 stappen

Kennismaking

Wie zijn jullie? Wie zijn wij? En wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Offerte

We maken een best plan voor de beste prijs.

Script

Na goed overleg schrijven wij een script uit, op papier is de video er al!

Filmen

Stilte op de set en....Actie!

Monteren

Wij sluiten ons een paar dagen op en komen vervolgens met een fantastisch eindresultaat.

Verspreiden

De video's worden op maat opgeleverd voor ieder gewenst kanaal. Ook kan Best In Beeld helpen met betaalde promotie van de video's op Social Media.

5/5
Google Reviews van onze klanten
HACO WONEN & SLAPEN
HACO WONEN & SLAPEN
Jelle Lancee
Read More
Ferry is een commerciële en creatieve 1000 poot! Je geeft hem een paar woorden en bouwt zelf alles van A tot Z hier om heen. Niets is te gek!
SMMART
SMMART
Adrian Kuipers
Read More
Werk al jaren met Ferry samen op meerdere vakgebieden. Het is altijd een genot om met hem te mogen werken en ik beveel hem ook absoluut aan als het gaat om presentatie en video.
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
Corine Pronk
Read More
Wij werken sinds een aantal jaren samen met Ferry en dat bevalt prima. Zijn vakkundigheid en enthousiaste houding maakt hem een topper. Ook is het prettig dat hij altijd snel kan schakelen.
cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt. Meer informatie.