Zakelijk vloggen met Best In Beeld

Stel je voor dat je jouw zakelijke verhaal op een persoonlijke manier aan je doelgroep kunt vertellen. Niet met een standaard tekstje, maar direct: face to face. Aan misschien wel honderden mensen tegelijk. Hoeveel impact zou dat op je sales en online engagement hebben, denk je? 

Het antwoord: heel veel! Zakelijk vloggen is de ideale manier om dat effect te bereiken.

 

De voordelen van zakelijk vloggen

Wist je trouwens dat video content op Facebook en Instagram eerder zichtbaar is op de tijdlijn van je volgers? De algoritmen van social media platforms hebben een duidelijke voorkeur voor bewegend beeld, en jij kunt daarop inspelen door zakelijk te gaan vloggen. Zo vergroot je je zichtbaarheid en, uiteindelijk, natuurlijk je conversie. 

 

De belangrijkste voordelen van zakelijk vloggen even op een rijtje:

  • Meer zichtbaarheid op sociale media
  • Een heldere, persoonlijke manier om jouw boodschap over te brengen
  • Je creëert een hogere gunfactor door de mensen achter jouw bedrijf te laten zien
  • Een originele, effectieve manier om je publiek te bereiken en met jouw ideale klant in gesprek te gaan

Maar hoe werkt dat nou precies, zo’n vlog? Waar moet je allemaal aan denken? Het allerbelangrijkste bij een zakelijk vlog is natuurlijk de inhoud. Want je wilt jouw product of dienst zo goed, mooi en duidelijk mogelijk in beeld brengen. Je moet dus een goed verhaal hebben. 

 

Maar, net als met andere uitingen op je website en socials, zijn ook uitstraling en branding heel belangrijk. Want zelfs als je video niet direct tot conversie leidt, wil je een verpletterende eerste indruk op jouw potentiële klant maken. Zodat ze je onthouden en zeker nog eens bij je terugkomen wanneer ze jouw product of dienst nodig hebben. 

 

Voor die eerste indruk krijg je nooit een tweede kans, dus het is erg belangrijk dat de boodschap van jouw zakelijke vlog meteen goed binnenkomt! 

 

Bestinbeeld helpt jou bij zakelijk vloggen

Jij hebt als ondernemer jouw eigen unieke verhaal te vertellen. Een zakelijke vlog helpt je daar op een interactieve en creatieve manier bij. Bestinbeeld heeft jarenlange ervaring met het uitdenken van zakelijke vlogs in allerlei verschillende branches en biedt een alles-in-1 oplossing voor de ideale benadering van jouw bedrijf.

 

Of je nu zelf al een duidelijk beeld hebt bij welke boodschap je wilt overbrengen of nog niet helemaal: Bestinbeeld heeft alles in huis om jouw zakelijke vlog tot een succes te maken! We vertalen je idee samen met jou naar een script, regelen een professionele cameraman en editor en voorzien je van een ervaren presentator (zonder plankenkoorts) ;).

 

Niets dat jou nog tegenhoudt om succesvol te worden in zakelijk vloggen!

zakelijk vloggen

Video

De beste bedrijfsvideo in 6 stappen

Kennismaking

Wie zijn jullie? Wie zijn wij? En wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Offerte

We maken een best plan voor de beste prijs.

Script

Na goed overleg schrijven wij een script uit, op papier is de video er al!

Filmen

Stilte op de set en....Actie!

Monteren

Wij sluiten ons een paar dagen op en komen vervolgens met een fantastisch eindresultaat.

Verspreiden

De video's worden op maat opgeleverd voor ieder gewenst kanaal. Ook kan Best In Beeld helpen met betaalde promotie van de video's op Social Media.

5/5
Google Reviews van onze klanten
HACO WONEN & SLAPEN
HACO WONEN & SLAPEN
Jelle Lancee
Read More
Ferry is een commerciële en creatieve 1000 poot! Je geeft hem een paar woorden en bouwt zelf alles van A tot Z hier om heen. Niets is te gek!
SMMART
SMMART
Adrian Kuipers
Read More
Werk al jaren met Ferry samen op meerdere vakgebieden. Het is altijd een genot om met hem te mogen werken en ik beveel hem ook absoluut aan als het gaat om presentatie en video.
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
Corine Pronk
Read More
Wij werken sinds een aantal jaren samen met Ferry en dat bevalt prima. Zijn vakkundigheid en enthousiaste houding maakt hem een topper. Ook is het prettig dat hij altijd snel kan schakelen.
cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt. Meer informatie.