Videograaf inhuren uit het Westland

Natuurlijk staat het Westland bekend om zijn kassenbouw, bloemen, groente en fruit maar er zijn nog veel meer bedrijven te vinden in de regio. Helaas hebben nog niet al deze bedrijven de kracht van video ontdekt. Zonde! Een professionele videograaf inhuren om één of een serie bedrijfsvideo’s te produceren is in deze tijd een zeer succesvolle marketingstrategie.

De kracht van videomarketing

Best In Beeld is zoals de bedrijfsnaam al zegt goed met video. We beschikken over een grote dosis creativiteit en marketingkennis om succesvolle en entertainende video’s te maken voor de doelgroep van jouw bedrijf. We bedenken scripts, maken professionele opnames, kunnen indien gewenst presenteren, editen en kunnen helpen met een succesvolle verspreiding van bedrijfsvideo’s op alle gewenste kanalen. Kortom een volledige videoproductie waar jij als klant volledig wordt betrekken maar 100% ontzorgt.

1. Een cameraman inhuren voor betere zichtbaarheid

Video’s worden beter bekeken dan teksten. Dat weet Google ook daarom toont google content met relevante video’s hoger in de zoekresultaten en toont deze videoresultaten als eerste. Na google is Youtube de grootste zoekmachine ter wereld, natuurlijk wil je hier ook goed zichtbaar zijn! Bij de jeugd is YouTube zelfs populairder dan google, dat verteld ons ook iets over de toekomst…Kortom, onze cameraman had gisteren al bij jouw op de zaak moeten beginnen 😉 

2. Met videomarketing hoger scoren in Google

Hoe werkt dat precies? Doordat mensen een video bekijken op jouw website blijven ze langer hangen. DIt is een indicator voor google dat jouw website de moeite waard is om deze langere tijd te bekijken. Dat wordt beloond met hogere posities in Google. Ook vind Google het fijn wanneer je diverse soorten content aanbiedt. De meeste mensen bekijken liever een video dan dat zij een tekst lezen. Toch zijn tekst en afbeeldingen ook belangrijk om het verhaal van jouw bedrijf over te brengen. Een gezonde mix van verschillende soorten content wordt tevens beloond door Google.

 

3. Video is leukere content op social media

Waarschijnlijk ben je met jouw bedrijf al actief op social media. Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter etc. Het hoort er allemaal bij. Het valt niet altijd mee om goede content te plaatsen. Veel onderzoeken laten zien dat video’s het best scoren op social media en daardoor door de algoritmes vaker getoont worden. Wanneer een videograaf een bedrijfsfilm heeft gemaakt is het een geweldig idee om deze vaak wat langere video op te splitsen voor kort maar krachtige video’s op social media.

westland video

Videograaf inzetten voor diverse video’s

Best in Beeld is gespecialiseerd in zakelijk vloggen en gepresenteerde bedrijfsvideo’s. Maar wanneer jouw gewenste video geen presentator nodig heeft ben je bij ons aan het juiste adres. Hierbij wat inspiratie waar je onze videograaf voor kunt inzetten.

Bedrijfsfilm of promotievideo

Wat doet jouw bedrijf eigenlijk? De beste manier om dit te laten zien is natuurlijk met video. Dit is de kans om in enkele seconden  of minuten precies te laten zien wie jullie zijn en wat jullie doen. Wij kunnen deze video voor je presenteren, werknemers interviewen en schitterende sfeerbeelden maken. Een combinatie hiervan zal resulteren tot een tv-waardige video! Ook kunnen we helpen het gezicht van het bedrijf Best In Beeld te brengen en de presentatie aan jullie zelf of een voice-over over te laten.

Zakelijk vloggen

Een redelijk nieuw fenomeen is zakelijk vloggen. Ferry maar ook andere bedrijfsvloggers uit ons netwerk kunnen op een informele manier men een kijkje geven binnen een bedrijf. Moderne video’s die zowel de jeugdige als traditionele kijker zal bekoren.

videograaf westland

Voorbeeld

Tutorial of productvideo

Wanneer je meer informatie over een product wilt of je wilt weten hoe het werkt, wat doe je dan? Dan zoek je een video hierover op Youtube! Dat doe jij maar dat doen jouw klanten ook. Het is daarom belangrijk om goede productvideo’s te laten maken door een professionele videograaf.

Wij of jij kunt in deze video’s alles over een product vertellen en natuurlijk een potentiele klant te overtuigen deze aan te schaffen.

Event after movie, behind the scenes video

Organiseer jij een bedrijfsevent in het Westland dan is het een goed idee om een videograaf in te huren. Hij legt het gehele event vast zodat mensen dit later thuis nog eens kunnen terug zien. Nog veel belangrijker; mensen die niet aanwezig waren krijgen een geweldige indruk en zullen zich een volgende keer zeker aanmelden.

Ook het filmen achter de schermen kan zeer goede content opleveren. Laat net die dingen zien die normaal verborgen blijven. Hoe gaat het er bij jullie achter de schermen aan toe? Dit laat je zien met een behind the scenes video. Mensen vinden die leuk om te bekijken en in samenwerking met ons kun je dit eindelijk laten zien!

Vacature video

Hoor jij ook bij één van de vele bedrijven in het Westland die hun vacatures maar niet vervuld krijgen? Dan heb je waarschijnlijk nog geen video ingezet voor het werven van nieuw personeel. Met een vacaturevideo kun je toekomstige werknemers een perfect kijkje geven in jouw bedrijf. Met een professionele video  onderscheiden jullie je van al die andere vergelijkbare vacatures.

Personeel wervingsvideo’s maken een grote opmars bij recruiters en bekende vacaturesites.En dat is natuurlijk niet voor niets! Start ook met video voor het vinden van jouw nieuwe collega’s! 

 

Wij hopen je geïnspireerd te hebben om ook video in te gaan zetten voor jouw bedrijf. Neem nu contact met ons op om een videograaf of cameraman van Best In Beeld in te huren. Uiteraard denken we graag mee aan een goede videocontent strategie voor jouw bedrijf.

De beste bedrijfsvideo in 6 stappen

Kennismaking

Wie zijn jullie? Wie zijn wij? En wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Offerte

We maken een best plan voor de beste prijs.

Script

Na goed overleg schrijven wij een script uit, op papier is de video er al!

Filmen

Stilte op de set en....Actie!

Monteren

Wij sluiten ons een paar dagen op en komen vervolgens met een fantastisch eindresultaat.

Verspreiden

De video's worden op maat opgeleverd voor ieder gewenst kanaal. Ook kan Best In Beeld helpen met betaalde promotie van de video's op Social Media.

5/5
Google Reviews van onze klanten
HACO WONEN & SLAPEN
HACO WONEN & SLAPEN
Jelle Lancee
Read More
Ferry is een commerciële en creatieve 1000 poot! Je geeft hem een paar woorden en bouwt zelf alles van A tot Z hier om heen. Niets is te gek!
SMMART
SMMART
Adrian Kuipers
Read More
Werk al jaren met Ferry samen op meerdere vakgebieden. Het is altijd een genot om met hem te mogen werken en ik beveel hem ook absoluut aan als het gaat om presentatie en video.
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
Corine Pronk
Read More
Wij werken sinds een aantal jaren samen met Ferry en dat bevalt prima. Zijn vakkundigheid en enthousiaste houding maakt hem een topper. Ook is het prettig dat hij altijd snel kan schakelen.
cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt. Meer informatie.