Videomarketing bureau Best In Beeld

Een bedrijfsfilm laten maken of bijvoorbeeld opzoek naar een zakelijk vlogger? Dan ben je bij Best In Beeld aan het juiste adres. Wij zijn een videomarketingbureau dat gespecialiseerd in in bedrijfsvideo’s inclusief presentator

Oprichter is presentator/entertainer Ferry Koestering. Zijn jarenlange podiumervaring past hij nu toe in allerlei soorten video’s welke zeer geschikt zijn voor het hedendaagse informele bedrijfsleven. 

Presentatoren / bedrijfsvloggers

Al snel ontstond het probleem dat presentator Ferry niet overal tegelijk kon zijn en ook niet aan ieder bedrijf zijn gezicht kon binden. 
Door het combineren van zijn kennis over (video)marketing en een groot netwerk binnen de entertainment industrie is videomarketingbureau Best In Beeld ontstaan.

Naast Ferry is het namelijk mogelijk om via Best In Beeld vele andere professionele presentatoren in te zetten voor jouw toekomstige bedrijfsfilm, productvideo of zakelijk vlog.

Liever toch zelf in the picture staan?
Dan kunnen wij je begeleiden om “Best In Beeld” te komen door tips, aanwijzingen of in de rol als interviewer.

TV waardig eindresultaat

Veelal worden de geproduceerde video’s gebruikt voor online publicatie op een klant zijn website, YouTube of social media kanalen. Echter gaan wij altijd voor een tv waardig eindresultaat. Het is gebruikelijk dat internetvideo’s van lagere kwaliteit zijn zoals filmpjes opgenomen met een smartphone. Wanneer dit niet het niveau is wat past bij jouw bedrijfsuitstraling dan kunnen wij je zeker verder helpen!

Onlangs hebben wij een Tv-commercial mogen produceren welke weken lang primetime te zien was op RTL4.

Compleet ontzorgen

Een videomarketing strategie van A tot Z geregeld. Best In Beeld komt met creatieve ideeen, maakt scripts, filmt, presenteert, monteert en publiceert de video’s op alle gewenste kanalen. 

Interesse? Neem dan nu contact met ons op.

video marketing bureau

Voorbeelden

Video's die jouw bedrijf verder helpen

Algemene bedrijfsvideo

Laat de buitenwereld zien wat voor producten of diensten jouw bedrijf verkoopt. En nog belangrijker: Laat precies zien hoe je dit doet.

Productvideo

Een video  zegt zoveel meer dan tekst of een foto! Laat zien wat je verkoopt. Ideaal voor webshops maar ook makelaars, autodealers etc.

Personeel werving video

Opzoek naar de ideale werknemer? Laat een verbluffende indruk achter met een video van jouw bedrijf en de betreffende functie.

Filiaal video

Meerdere filialen? Laat de klant online alvast een kijkje nemen bij hun dichtstbijzijnde vestiging.

Bedrijfsvlog

Geef op een moderne en speelse manier een kijkje in de dagelijkse gang van zaken binnen jouw bedrijf. Laat je door ons begeleiden of maak gebruik van één van onze bedrijfsvloggers.

Event After Movie

Een geweldige herinnering voor wie erbij was en een jaloersmakende indruk voor degene die het evenement gemist hebben.

De beste bedrijfsvideo in 6 stappen

Kennismaking

Wie zijn jullie? Wie zijn wij? En wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Offerte

We maken een best plan voor de beste prijs.

Script

Na goed overleg schrijven wij een script uit, op papier is de video er al!

Filmen

Stilte op de set en....Actie!

Monteren

Wij sluiten ons een paar dagen op en komen vervolgens met een fantastisch eindresultaat.

Verspreiden

De video's worden op maat opgeleverd voor ieder gewenst kanaal. Ook kan Best In Beeld helpen met betaalde promotie van de video's op Social Media.

5/5
Google Reviews van onze klanten
HACO WONEN & SLAPEN
HACO WONEN & SLAPEN
Jelle Lancee
Read More
Ferry is een commerciële en creatieve 1000 poot! Je geeft hem een paar woorden en bouwt zelf alles van A tot Z hier om heen. Niets is te gek!
SMMART
SMMART
Adrian Kuipers
Read More
Werk al jaren met Ferry samen op meerdere vakgebieden. Het is altijd een genot om met hem te mogen werken en ik beveel hem ook absoluut aan als het gaat om presentatie en video.
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
WONDERLAND ENTERTAINMENT GROEP
Corine Pronk
Read More
Wij werken sinds een aantal jaren samen met Ferry en dat bevalt prima. Zijn vakkundigheid en enthousiaste houding maakt hem een topper. Ook is het prettig dat hij altijd snel kan schakelen.
cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt. Meer informatie.